Vacature accountmanager-loopbaanadviseur bij Enginear

Wil jij graag veel samenwerken met mensen? En ontwikkel je graag je ondernemende en managementvaardigheden? Dan zou de rol van accountmanager/loopbaanadviseur bij Enginear misschien wel bij je kunnen passen!

Enginear is een innovatief arbeidsbemiddelingsbureau in de gebouwde omgeving die het net even iets anders doet dan anderen. Door jonge ingenieurs en bedrijven écht te leren kennen en door ons gefundeerde carrière advies helpen wij bij het vinden van de juiste match. Want dat is waar wij het allemaal voor doen, de duurzame match. Het creëren van die langdurige relatie tussen bedrijven en jonge ingenieurs.

En binnen Enginear, maar ook naar buiten toe, zijn we niet alleen collega’s maar ook vrienden. Dat is onze kracht. We appen met elkaar, sturen flauwe filmpjes door, hebben vrijdagmiddagborrels en jaarlijkse uitjes. We lunchen altijd samen en nodigen soms onze afspraken ook uit om met ons mee te lunchen. Kortom, we werken hard, maar er is ook genoeg ruimte voor plezier en ontspanning.

Wil jij onderdeel uit maken van ons team? Ga naar werkenbij.enginear.nl en hopelijk tot snel! Lijkt het je interessant, maar zou je vrijblijvend eens willen sparren over Enginear en deze rol? Bel dan met Marjolein (loopbaanadviseur): 0624224038.