(Student) beleidsadviseur voor (gemiddeld) 32 uur

(Student) beleidsadviseur voor (gemiddeld) 32 uur

Ben je in de eindfase van je bachelor en wil je relevante werkervaring opdoen? Heb je interesse in politieke en maatschappelijke kwesties en geloof je in een leven lang ontwikkelen en de kracht van ondernemerschap?

Vanwege het toenemend aantal activiteiten hebben wij van 1 september tot 1 februari 2023 een baan beschikbaar voor:

(Student) beleidsadviseur voor (gemiddeld) 32 uur

De NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) is de brancheorganisatie voor alle private trainings- en opleidingsorganisaties in Nederland. De NRTO heeft als missie het beste uit mensen (jong en volwassen) te halen en hun talenten te ontwikkelen. Zijn leden zijn divers, van private hogescholen en mbo-scholen tot trainingsbureaus, inburgeringsopleiders en veiligheidsopleiders. De NRTO behartigt de belangen van zijn leden en is een vanzelfsprekende gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijskoepels en maatschappelijke organisaties.

 

De NRTO is een kleine, slagvaardige en actieve organisatie die naast succesvolle belangenbehartiging hoog scoort op service en dienstverlening aan leden. Plezier in ons werk, betrokkenheid bij de thema’s en de ontwikkelingen bij de leden vinden wij belangrijk. De kracht van het bureau berust op kwaliteit van medewerkers, die nieuwsgierig zijn en constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vak en de wereld om hen heen.

De werkzaamheden bestaan uit ondersteuning in de belangenbehartiging en het beter maken van de bijdrage van private opleiders en hun innovaties

  • Volgen van stakeholders, analyseren van parlementaire stukken.
  • Analyseren van media en beleidsstukken.
  • Het schrijven van artikelen en blogs maken over de maatschappelijke bijdrage van private opleiders en hun innovaties en andere relevante ontwikkelingen.
  • Ondersteunen van de directeur en beleidsadviseurs bij de overige belangenbehartiging, bijhouden dossiers en de organisatie van contactmomenten zoals werkbezoeken of bijeenkomsten.

 

Concrete invulling van de werkzaamheden is mede afhankelijk van prioriteiten van dat moment.

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een aantoonbare interesse in politiek-maatschappelijke kwesties. Je bent in staat om informatie te verzamelen vanuit verschillende bronnen, zoals parlementaire stukken en onderzoeksrapporten. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om teksten wervend te schrijven en een boodschap kernachtig te formuleren. Je bent enthousiast en collegiaal. Je hebt oog voor kwaliteit en bent zeer servicegericht. Je kunt zelfstandig werken ondersteunt ook collega’s die het even bovenmatig druk hebben. Kortom, een denker én een aanpakker.

Wat hebben wij te bieden?

De werkzaamheden geven je een goed praktisch inzicht in belangenbehartiging en de rol van private opleiders. Je loopt mee maar gaat ook zelfstandig op pad en woont debatten bij. Het is daarom een fantastische functie voor een bijna afgestudeerde en/

of een tussenjaar. In overleg kun je ook colleges blijven volgen.

De vergoeding bedraagt 2000 bruto per maand op fulltime basis en eventuele reiskostenvergoeding.

Een leuke en uitdagende functie voor een iemand die graag veel wil leren onder begeleiding van de directeur en beleidsadviseurs en communicatiemanager en daarbij niet vies is van hard werken.

Interesse?

Wij ontvangen jouw cv met een korte motivatie graag zo spoedig mogelijk per e-mail. Je kunt deze mailen naar: riavantklooster@nrto.nl. Vermeld hierin per wanneer je beschikbaar bent en voor hoeveel uur per week.

Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Ria van ’t Klooster: 06 206 19 018. De NRTO is in Houten gevestigd, op de Papiermolen 34. Zie ook www.nrto.nl.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X