Student-Asisstent Maatschappelijke impact (0,2 fte)

Student-Asisstent Maatschappelijke impact (0,2 fte)

Binnen het team Maatschappelijke Impact van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie zijn op zoek naar een nieuwe student-assistent per november (startdatum in overleg). Het team maatschappelijke impact is verbonden aan de vice-decaan Maatschappelijke Impact, Mirko Noordegraaf, en draagt bij aan het verwezenlijken van de strategische agenda Maatschappelijke Impact. Dit gebeurt door via evenementen en activiteiten verbinding te creëren tussen onderzoek, onderwijs en de samenleving. Denk aan een Impact Night, de Impact Prijs, Impact Cafés, Impact Connect en Career Events. Daarnaast ben je in de komende periode ook nauw betrokken bij het project AKWAGLOT.

Je bent werkzaam in een dynamische werkomgeving met bijbehorende afwisselende werkzaamheden. Denk aan het mede-organiseren van evenementen, het maken van communicatie-uitingen, het bieden van een student-perspectief bij verschillende overleggen, verslaglegging en het beheren van de mailboxen van AKWAGLOT en de Impactprijs.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste student die aan de volgende functie-eisen voldoet:

  • Je bent een student aan de Universiteit Utrecht bij faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.
  • Je bent maatschappelijk betrokken en denkt graag mee over vraagstukken rondom maatschappelijke impact.
  • Je hebt goede communicatievaardigheden, bent flexibel en stressbestendig.
  • Je hebt een proactieve instelling.
  • Je bent voor ongeveer 8 uur per week beschikbaar en kunt deze tijd flexibel inzetten.

Aanbod

Wij bieden een dynamische werkplek waar veel ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Het betreft een aanstelling van een (half) jaar op basis van een nul-urencontract via Topselect, met mogelijkheden tot verlenging bij goed functioneren.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rosa Massop via r.massop@uu.nl. Wil je solliciteren? Stuur een korte motivatiebrief (max. 1 A4 en een Curriculum Vitae naar r.massop@uu.nl.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X