Public Cinema – Stage creatieve bestuurskunde

Public Cinema – Stage creatieve bestuurskunde

Wie we zijn

Public Cinema is een jong en groeiend creatief bedrijf met jarenlange ervaring. Met een team van 25 mensen werken we aan zeer uiteenlopende projecten zoals websites, animatiefilms, infographics en e-learning. We werken voornamelijk in opdracht van organisaties in de publieke sector zoals ministeries, universiteiten en zorginstellingen. We specialiseren ons in de vertaalslag tussen inhoud en vorm. Maatschappelijke betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel staan. Iedereen in ons team combineert een inhoudelijke achtergrond met creatief werk.

Wie we zoeken

We zoeken een stagiair die graag zijn/haar tanden zet in complexe vraagstukken, en die vertaalt naar creatieve oplossingen. Zo doe je onderzoek en schrijf je scripts voor films en videocolleges (o.a. voor www.OMOOC.nl); onderzoek je hoe organisaties veranderingstrajecten beter kunnen doorlopen door beeld in te zetten; en doe je nog veel meer op het snijvlak van bestuurskunde en creativiteit. Je draait volledig in projecten mee van begin tot eind. Daarnaast schrijf je blogs voor de Public Cinema kennisbank en organiseer je kennissessies voor onze partners en opdrachtgevers.

Profiel

  • Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent flexibel, sociaal en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.
  • Je bent analytisch sterk, hebt een vlotte pen en een sterk ontwikkeld creatief vermogen. Als je vaardigheden hebt op het gebied van vormgeving, tekenen, filmen of monteren is dat een pre.

Wat we bieden

  • Een fantastische stageplek in een superleuk team van 25 mensen.
  • Een informele en ontspannen werkomgeving, met afwisselende projecten, veel verantwoordelijkheid en goede begeleiding.
  • Een stoere werkplek in een creatief pand in Amsterdam-West.
  • Elke dag een heerlijke lunch, en op vrijdagmiddag een borrel.
  • Een stagevergoeding van E 300 p/maand.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar Peter Kasbergen via peter@public-cinema.com waarin je omschrijft waarom je graag stage bij ons wil lopen. De stage start eind augustus / begin september voor een periode van 20 weken (5 maanden). Heb je een vraag? Bel dan naar Peter Kasbergen op 06-28508948

Meer informatie

Kijk voor wie we zijn en wat we doen op:

http://www.public-cinema.com

http://www.youtube.com/user/PublicCinemaVideo

https://www.facebook.com/PublicCinema

 

Kom jij ons team versterken? We zien je e-mail graag tegemoet!

Veel groeten van:

Ruben, Thijs, Peter, Sandra, Marc, Marleen, Victor, Nicolien, Gerline, Valery, Joris, Hilde, Sjaan, Nienke, Jilles, Dennis, Chantal, Hilde, Iris, Anjay, Yamila, Vasca, Isa, Dennis en Miranda.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X