Masterstudent

Studievereniging Perikles biedt een groot en divers aanbod aan activiteiten. Zowel ontspannend als studie-inhoudelijk als arbeidsmarktoriënterend komen voorbij. Daarnaast krijg je als lid van Perikles een uitgebreid alumninetwerk tot je beschikking. Je bent op alle activiteiten van harte welkom. Met het oog op de toekomst zouden de carrièregerichte activiteiten extra interessant kunnen zijn voor jou als masterstudent. Wat betreft deze activiteiten hebben wij een uitgebreid aanbod door de vele bedrijfspartners van Perikles en de nauwe samenwerking met USBO. Zo organiseert onze carrièrecommissie onder andere lunches, diners en masterclasses waar je in gesprek kunt gaan met toekomstige werkgevers.

Naast het bezoeken van activiteiten kun je je als masterstudent ook inzetten in commissies en werkgroepen. Zo zouden het Mastercomité en de Perikles Adviesgroep interessante en leerzame kansen kunnen zijn.

Bovendien kun je bij studievereniging Perikles je boeken met korting bestellen. Dit laatste krijg je mits je lid bent van Perikles. Lid worden kun je doen door een account aan te maken op de website en een fysieke handtekening te zetten op de Perikleskamer (-1.23) hierdoor kunnen wij de €15 ledencontributie afschrijven van jouw rekening.

Schrijf je dus snel in en maak gebruik van alle activiteiten van Perikles en het grote alumninetwerk dat wij klaar hebben staan voor je!

Heb je vragen over het aanbod voor masterstudenten of lid worden? Neem dan contact op met de Coördinator Extern, Mitch Opperhuizen: Extern@svperikles.nl, of loop even binnen bij de verenigingskamer in de kelder (-1.23).

Aanmelding MasterCommissie!

Beste Periklessers, Wil jij aankomend jaar samen met andere Periklessers leuke activiteiten neerzetten voor je mede masters? Meld je dan aan voor de Master commissie! De commissie aanmeldingen zijn open…

Aanmelden Module 1 O&O

Lieve tweedejaars, Het is alweer tijd voor de eerste module van dit jaar! Deze module vormt een verdieping op het vak O&O. In de module zullen we actualiteiten binnen organisaties,…

X