Huidig bestuur

V.l.n.r: Jasmijn Pelders, Nova Bernards, Rins Hylkema, Samuel Mom en Susan van den Berg

Dit is het eenentwintigste bestuur der sv Perikles. Op 23 september 2021 zijn wij aangetreden en hebben wij het stokje van onze voorgangers mogen overnemen. Ons beleidsplan is op de Beleids ALV van 16 september gepresenteerd en ingestemd.

Voorzitter

Susan van den Berg

Hoihoi lieve Periklesser! Mijn naam is Susan en aankomend jaar mag ik de rol van Voorzitter op mij nemen. Op dit moment ben ik twintig en heb ik inmiddel mijn tweede jaar afgerond. In de afgelopen jaren ben ik binnen Perikles actief geweest als voorzitter binnen de Werkgroep Maatschappelijk Initiatief, de Activiteiten Commissie Educatief en de samenwerking tussen beide commissies. Nadat ik de afgelopen jaren enorm veel energie en enthousiasme uit het commissiewerk kreeg, wist ik zeker dat ik meer wilde: een bestuursjaar bij onze mooie vereniging! Dé uitgelezen kans om mezelf verder te ontwikkelen en samen met de rest van het bestuur een prachtig lustrumjaar neer te zetten.

Als voorzitter van het bestuur vertegenwoordig ik Perikles bij verschillende organen. Ik neem plaats in meerdere overlegorganen zoals het Landelijke Overleg Bestuurskunde, de Studieverenigingenraad van VIDIUS en het REBO-impactboard. Daarnaast leid ik de Algemene Ledenvereniging en bestuursvergaderingen en houd ik me bezig met de algemene voortgang van de vereniging. Naast mijn functiespecifieke taken coördineer ik onder andere de Almanakcommissie, de Werkgroep Maatschappelijk Initiatief, Modulewerkgroep 2 en de Raad van Bestuursvoordracht. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te leren kennen!

Heb je een vraag aan mij over mijn functie of iets anders? Spreek me vooral aan op de kamer of mail naar voorzitter@svperikles.nl

Secretaris

Jasmijn Pelders 

Hallo lieve Periklessers! Ik ben Jasmijn Pelders en ik heb de eer gekregen om dit jaar de rol van secretaris te vervullen binnen deze prachtige vereniging. Van mij zullen jullie veruit de meeste mails ontvangen, maar ik doe ook heel veel andere dingen! Een bestuursjaar doen was voor mij een makkelijke keuze. Ik draag de vereniging graag een warm hart toe en wil mijn steentje bijdragen aan het voortzetten van deze prachtige gemeenschap.

Ik heb in beide van mijn jaren hier plaatsgenomen in de Introductie Commissie. Hier heb ik ontzettend veel energie uit gehaald, maar dit jaar heb ik andere commissies onder mijn hoede, namelijk de ACE, ACS, LuCo en de WelCom die later dit jaar zal opstarten.

Als secretaris van Perikles zijnde ben ik onder andere verantwoordelijk voor de promotie die op de social media te bezichtigen is, voor de leden- en bestuursadministratie en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Ook ben ik te zien als de ICT’er van de vereniging gezien het mijn taak is om de website bij te houden.

Mocht je een vraag hebben over een van deze dingen of over heel iets anders, dan kun je mij altijd aanspreken in de wandelgangen of in de kamer! En anders, stuur me een mail via secretaris@svperikles.nl.

Penningmeester

Samuel Mom

Hee leuke Periklessers! Mijn naam is Samuel en gedurende het verenigingsjaar 2021|2022 ben ik de penningmeester van Perikles. Op het moment van schrijven ben ik eenentwintig jaar oud. Afgelopen jaar heb ik het tweede jaar van de bachelor afgerond en was ik vice-voorzitter van de Weekendje Weg Commissie en penningmeester van de Werkgroep Eerstejaars Activiteit. Na twee jaar deelgenomen te hebben aan verschillende commissies binnen Perikles en het penningmeesterschap binnen verschillende commissies te hebben uitgevoerd, heb ik besloten dat dit me zo goed beviel dat ik penningmeester van het bestuur wilde worden.

Als penningmeester van Perikles houd ik me vooral bezig met de financiën van de vereniging. Daarbij hoort het begeleiden van de penningmeesters van de vele commissies die Perikles rijk is. Ook doe ik de boekhouding van alle inkomsten en uitgaven van de vereniging en ben ik verantwoordelijk voor de voorraad en de merchandise. Ik was altijd al geïnteresseerd in verantwoordelijkheid nemen in de financiële kant van het organiseren en besloot dit verder te gaan ontdekken en ontwikkelen bij Perikles in een bestuursjaar. Naast de functie specifieke taken van penningmeester coördineer ik ook nog verschillende commissies waaronder de Feestcommissie, Introductiecommissie, Symposiumcommissie en werkgroep Tweedejaarsactiviteit. Daarnaast neem ik ook nog deel aan de Raad van Werving, dus mocht je interesse hebben in een bestuursjaar schroom dan niet en kom vooral naar me toe voor meer informatie!

Heb je een vraag aan mij? Stuur dan een mailtje naar penningmeester@svperikles.nl.

Coördinator Onderwijs

Nova Bernards

Hi lieve Periklessers! Mijn naam is Nova Bernards, en ik mag dit jaar de functie van Coördinator Onderwijs vervullen bij sv Perikles. In mijn vorige twee jaren aan ervaring bij Perikles heb ik in de WeekendjeWegCommissie en de ActiviteitenCommissieOntspannend gezeten. De energie die ik hieruit heb gehaald en het plezier ik altijd heb gehad bij Perikles, hebben mij ervan overtuigd om een bestuursjaar te gaan doen!

Als Coördinator Onderwijs ben ik verantwoordelijk voor de boekverkoop en de modules, maar ook houd ik me bezig met internationale studenten, het Research Project en de Docent van het jaar verkiezingen. Daarnaast coördineer ik de StuCo, de OuCo en de ACO! Ik vind dit ontzettend leuk om te doen en help jullie graag met al jullie vragen!

Mocht je vragen hebben dan kan je mij altijd aanspreken op de kamer of op de gangen. Of stuur een mailtje naar onderwijs@svperikles.nl.

Coördinator Extern

Rins Hylkema 

Hallo hallo lieve Periklessers! Mijn naam is Rins Hylkema en dit jaar heb ik de grote eer om de coördinator extern te mogen zijn van het eenentwintigste bestuur! Ik ben op dit moment twintig jaar oud. Afgelopen twee jaar kon je me bij Perikles kennen als secretaris van de Introductiecommissie, voorzitter van de Almanakcommissie en als onderdeel van de verenigingspodcast! Ik vond de afgelopen twee jaar bij Perikles zo ontzettend leuk dat ik me graag een jaar fulltime wilde inzetten voor Perikles.

Als coördinator extern ben je verantwoordelijk voor de carrièretak van Perikles, hier begin je al vroeg mee. Tijdens de zomervakantie was ik al druk bezig met het bezoeken van verschillende organisaties. Mijn taak is het opstarten van leuke samenwerkingen tussen Perikles en externe partijen, hierbij hoort ook het acquisitie voeren. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het alumnibeleid en de Masters binnen de vereniging. Ook mag ik dit jaar de coördinator zijn van de CarrièreCommissie, de Weekendje Weg Commissie, het Mastercomité en de Verenigingspodcast.

Heb je een vraag aan mij? Stuur me dan vooral een mailtje op extern@svperikles.nl

X