Huidig bestuur

V.l.n.r: Jasmijn Pelders, Nova Bernards, Rins Hylkema, Samuel Mom en Susan van den Berg

Dit is het twintigste bestuur der sv Perikles. Op 24 september 2020 zijn wij aangetreden en hebben wij het stokje van onze voorgangers mogen overnemen. Ons beleidsplan is op de Beleids ALV van 17 september gepresenteerd en ingestemd.

*

De stukken hieronder zullen een deze dagen worden aangepast. Deze zijn nu nog van het 20ste bestuur.

Voorzitter

Maud Temmen

Lieve Periklessers! Mijn naam is Maud Temmen en aankomend jaar mag ik de functie van voorzitter vervullen binnen onze vereniging. Op dit moment ben ik twintig jaar en inmiddels heb ik mijn tweede jaar afgerond. Perikles heb ik in de afgelopen jaren leren kennen en heeft mij ontzettend enthousiast gemaakt. Met mijn ervaringen bij de Activiteiten Commissie Sport en de Introductiecommissie heb ik gemerkt dat ik veel energie haal uit het organiseren van activiteiten, waardoor mijn enthousiasme alleen maar groter is geworden. Een bestuursjaar bij Perikles leek me dan ook een uitgelegen kans om mezelf te ontwikkelen én een ontzettend leuk jaar te hebben.

Als voorzitter vertegenwoordig ik Perikles bij verschillende organen. Ik zit in meerdere overlegorganen zoals het Landelijk Overleg Bestuurskunde en het REBO-impactboard. Daarnaast houdt ik mij bezig met de algemene voortgang van de vereniging en leid ik de Algemene Ledenvergaderingen. Naast mijn functie, coördineer ik dit jaar de Symposiumcommissie, de Almanakcommissie, Modulewerkgroep 2 en neem ik zitting in de Raad van Bestuursvoordracht. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en er samen een geweldig jaar van te maken!

Mocht je vragen hebben over mijn functie of andere zaken, spreek me dan vooral aan bij de koffiestand of mail even naar voorzitter@svperikles.nl!

Secretaris

Max van Hooft 

Hallo daar lieve Periklessers! Ik ben Max van Hooft en ik heb de eer om dit academisch jaar de functie van secretaris te bekleden binnen onze vereniging. Samen met Dani vorm ik de tandem van ouwe knarren in het bestuur. Ik ben namelijk een welgetelde tweeëntwintig jaar oud. Mijn leeftijd vertaalt zich dan ook in het feit dat ik afgelopen jaar mijn bachelor scriptie heb geschreven en dus het derde jaar van de bachelor heb afgerond. Probleem was echter dat ik nog niet afscheid kon nemen van Perikles, wat mij ertoe leidde om met volle overtuiging me te stortte op een bestuursjaar.

In de afgelopen drie jaar heb ik in drie commissies verschillende functies mogen vertolken. Begonnen als algemeen lid binnen de IntroductieCommissie, gevolgd door een succesvolle carrière als ‘Commissaris der Binnenlanden’, om vervolgens mijn ervaringen binnen Perikles te bekronen met het voorzitterschap van de LiftCommissie.

Als secretaris van Perikles zijnde ben ik onder andere verantwoordelijk voor de promotie die op de social media te bezichtigen is, voor de leden- en bestuursadministratie en voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Ook ben ik te zien als de ICT’er van de vereniging gezien het mijn taak is om de website bij te houden en daar is sinds dit jaar de verantwoordelijkheid voor de verenigingsapp bijgekomen.

Verder heb ik als bestuurscoördinator een aantal commissies onder mijn hoede. Zo heb ik nu de ACO en de Perceptie Redactie en zal ik later in het jaar de Lustrum Commissie en de Ouderdag Commissie opstarten!

Mocht je een vraag hebben over een van deze dingen of over heel iets anders, dan kun je mij altijd aanspreken in de wandelgangen of bij de koffiestand in de kantine! En anders, stuur me een mail via secretaris@svperikles.nl.

Penningmeester

Dani Robbe

Heey! Mijn naam is Dani Robbe en gedurende het academische jaar 2020|2021 mag ik de functie van penningmeester vervullen binnen Perikles. Op het moment van schrijven ben ik drieëntwintig jaar oud. Afgelopen jaar heb ik het tweede jaar van de bachelor afgerond en was ik penningmeester van de Studiereiscommissie. Het penningmeesterschap en het commissiewerk bij Perikles zijn mij zo goed bevallen dat ik nu penningmeester van het bestuur ben geworden.

Als penningmeester van Perikles houd ik me vooral bezig met de financiën van de vereniging. Daarbij hoort het begeleiden van de penningmeesters van de vele commissies die Perikles rijk is. Als kind uit een ondernemersfamilie was het boekhouden me nooit vreemd. Het was voor mij dan ook al heel vroeg duidelijk dat ik penningmeester van Perikles wilde worden. Naast de functie specifieke taken van penningmeester coördineer ik ook nog verschillende commissies waaronder de Activiteiten Commissie Educatief en de Studiereiscommissie.

Heb je een vraag aan mij? Stuur dan een mailtje naar penningmeester@svperikles.nl.

Coördinator Onderwijs

Tessa Maliepaard

Hey allemaal! Mijn naam is Tessa Maliepaard, en komend verenigingsjaar zal ik de rol van Coördinator Onderwijs op mij nemen! Afgelopen jaar was ik de secretaris van de studiereiscommissie. Na een prachtige reis naar Jordanië te hebben neergezet, wist ik dat ik nog een stapje verder wilde gaan: ik wilde en bestuursjaar bij Perikles gaan doen! De combinatie van nieuwe dingen leren, nieuwe mensen ontmoeten en tegelijkertijd kunnen inzetten voor de vereniging sprak mij erg aan.

 

Als Coördinator Onderwijs ben je verantwoordelijk voor de boekverkoop en de modules, maar ook houd je je bezig met internationale studenten, het Research Project en de Docent van het jaar verkiezingen. Ondanks dat dit takenpakket door COVID-19 iets is veranderd, heb ik ontzettend veel zin en  komen er ook weer nieuwe dingen op mijn pad om te organiseren. Hiernaast coördineer ik ook een aantal commissies.

 

Mocht je vragen hebben dan kan je mij altijd aanspreken op USBO, of even een mailtje sturen naar onderwijs@svperikles.nl.

Coördinator Extern

Mitch Opperhuizen 

Lieve Periklessers, mijn naam is Mitch Opperhuizen en dit jaar krijg ik de eer om de functie coördinator extern binnen het bestuur van Perikles te bekleden. Na eerst twee jaar intern bij Perikles actief geweest te zijn, als acquisitiefunctionaris bij de ACS en voorzitter bij de WWC, zal ik dit collegejaar Perikles extern vertegenwoordigen. Een verantwoordelijkheid die ik eerst erg spannend vond, maar waar ik mij nu als een vis in het water bij voel.

Als coördinator extern begin je al vroeg. Tijdens de zomer ben ik al druk bezig geweest met het (online) bezoeken van diverse organisaties. Mijn taak hierbij is om de juiste match te vinden tussen onze studenten en organisaties die bij hen passen. Naast de verantwoordelijkheid voor de carrièreoriëntatie, ben ik onder andere verantwoordelijk voor het alumnibeleid en de Masters binnen de vereniging. Verder ben ik coördinator van de Carrière Commissie, het Mastercomité, de Activiteiten Commissie Sport en de Weekendjes Weg Commissie.

Heb je een vraag aan mij? Mail naar extern@svperikles.nl.

X