Boekverkoop

Boekverkoop periode 1

Bij Perikles kun je je boeken met korting kopen. Perikles organiseert 4 keer per jaar een boekverkoop, een aantal weken voor het begin van het nieuwe blok. Betalen kan uitsluitend via Ideal of creditcard. In periode 1 worden de boeken thuisbezorgd. De andere periodes worden de boeken bezorgd bij Perikles, waar je ze de week voor het begin van de nieuwe periode kunt ophalen in het blauwe hokje in de kelder van de USBO.

Op dit moment kan je je boeken bestellen voor periode 1, via deze link. Je doet dit door een account aan te maken bij StudyStore of in te loggen met je bestaande account. Heb je het afgelopen jaar nooit boeken besteld bij Perikles, dan maak je een nieuwe account aan (Let op: de Studystore account waarmee je boeken besteld bij ons, is dus niet hetzelfde als je Perikles ledenaccount!). Let er ook op dat je eventueel readers moet kopen voor een van je vakken, dit kan via deze link.

Geen lid van Perikles maar wel boeken bestellen? Mail naar onderwijs@svperikles.nl.  Ook voor andere vragen kun je terecht op bovenstaand e-mailadres.

X