Bijbaan Functioneel beheerder iBabs Bestuurlijke besluitvorming

Bijbaan Functioneel beheerder iBabs Bestuurlijke besluitvorming

Dit is je werk
Je ondersteunt medewerkers rond het college, de gemeenteraad en de rest van de organisatie bij het gebruik van systemen in de bestuurlijke besluitvorming, met name iBabs. Je kent de besluitvormingsprocessen en weet de vertaling te maken naar wat nodig is voor een optimale informatievoorziening.
Jij hebt affiniteit met de techniek en weet deze te vertalen naar het proces.

Dit is jouw werkplek
Je werkt voor de Voorziening Bedrijfsvoering. Jouw werkzaamheden voer je uit bij de Griffie op het Stadhuis op donderdagavond en het Stafbureau Gemeentesecretaris op het Stadskantoor op vrijdag. De griffie bestaat uit medewerkers die de gemeenteraad ondersteunen bij de raadsinformatiebijeenkomsten, raadscommissies en de gemeenteraadsvergaderingen. Het Stafbureau Gemeentesecretaris ondersteunt het college en de directie inhoudelijk en procesmatig. Je werkt in ieder geval op donderdagavond en vrijdag.


Dit bieden we je
We willen dat je met plezier naar je werk komt. Dat plezier bestaat uit prettige collega’s, een fijne werksfeer, een inhoudelijk interessante job met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en een uitdagende set verantwoordelijkheden. Tegelijk hoort daar een passend salaris bij. Onderstaand vind je ons aanbod, kijk ook even verder op de onderstaande link voor de rest van de voorwaarden.

 

 • Het betreft een werk week waarbij je donderavond op het stadhuis bent en vrijdag op het stadskantoor. Het betreft plusminus 8 uur per week.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband met 1 maand proeftijd
 • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra verlofuren. De hoogte van het Individueel Keuze Budget (IKB) is 17,05% van je salaris.
 • Voor een overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding kijk je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vragen we van je
Om succesvol te zijn in deze functie vinden we het belangrijk dat je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Je werkzaamheden bestaan uit:

 

 • Problemen, vragen of wensen van de gebruiker duidelijk en scherp te formuleren
 • Verbeteringen in de informatievoorziening aan te dragen die het bestuurlijke besluitvormingsproces ondersteunen
 • Af te stemmen met de leveranciers van de informatiesystemen
 • Dagelijkse ondersteuning en advies geeft aan gebruikers van het bestuurlijk besluitvormingsproces
 • Contacten onderhoudt met leveranciers ten aanzien van incidenten, vragen of wensen
 • De griffie en Stafbureau Gemeentesecretaris incidenteel administratief in hun werkzaamheden ondersteunt.

 

Dit breng je mee

 • Je bent organisatiesensitief en weet het bestuurlijke besluitvormingsproces snel eigen te maken. Als je al ervaring hebt met deze processen is dat echt een pre.
 • Je hebt ervaring met software voor ondersteuning van het bestuurlijk besluitvormingsproces
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Affiniteit met IT en het openbaar bestuur
 • Je bent omgevingsbewust en resultaatgericht
 • Je hebt communicatiekracht en samenwerken is vanzelfsprekend voor je


Dit is handig om te weten

Enthousiast geworden om als Functioneel beheerder iBabs Bestuurlijke besluitvorming aan de slag te gaan voor de gemeente Utrecht, solliciteer dan direct. Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Charlotte van Vugt, functioneel beheerder, 06 205 11 400.

 

De gemeente Utrecht is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X